p��prava : 30 min.
pro :4 osoby
2 hrnky raj�at( nejl�pe zbaven� slupky, nakr�jen� na v�t�� kostky nebo pl�tky)
2 hrnky cibule (nakr�jen� na pl�tky)
2 l�i�ky oliv.oleje
½ l�i�ky soli
pep� dle chuti
2 l�i�ky koriandru
1-2 zelen� chilli papri�ky, nakr�jen� na kosti�ky, bez sem�nek
Aby cibule nebyla p��li� siln�, namo��me ji na ¼ hodiny do hork� vody s v�t��m mno�stv�m soli*(mo�no i cukru) .Pot� vyjm�te a jemn� vyma�kejte p�ebyte�nou vodu.
Sm�chejte s nakr�jen�mi raj�aty, p�idejte oliv.olej, s�l, pep� dle chuti. Dle vlastn�ho gusta p�idejte koriandr a chili.
*Pokud m�te nasp�ch, p�elijte v��c� vodou cibuli a nechejte minutu odle�et./ hork� voda vyt�hne silnou chu� cibule/.
Vyjm�te, p�elijte studenou vodou a vyma�kejte.
Tento sal�t je skv�l�m dopl�kem k grilovan�m mas�m, empan�d�, pastel de choclo/zape�en� sm�s masov� sm�si a kuku�i�n� ka�e/.